Categorii Produse

Produse noi

No new products at this time

Termene si conditii

Multumim ca ati ales sa comandati produse Pantofitze.ro.

Va rugam cititi cu atentie termeni si conditiile inainte de a face o comanda. Folosirea acestui site si plasarea de comenzi reprezinta acordul dvs in ceea ce priveste termenele si conditiile de mai jos.

Pentru orice nelamuriri va rugam scrieti-ne la adresa de mail comenzi@pantofitze.ro

Datele personale introduse de dvs la crearea contului, vor fi folosite strict pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor. Acestea nu vor fi furnizate unor terte parti.

Pantofitze.ro incearca sa redea cat mai clar culorile produselor prezentate, cu toate acestea ele pot fi influentate de monitorul dvs.

 

Politica de returnare

Se accepta returnarea unui produs DOAR in cazul in care exista defecte de fabricatie!

Inainte de a returna un produs va rugam sa ne contactati la adresa de mail comenzi@pantofitze.ro

Produsele se pot returna in termen de 10 zile lucratoare de la primire, cu conditia ca acestea sa fie returnate in ambalajul original, fara a fi deteriorate sau cu urma de purtare, impreuna cu accesoriile aferente (in cazul in care acestea exista).

Banii va vor fi returnati prin transfer bancar/transfer prin posta sau personal in termen de 30 zile de intrarea produselor in posesia noastra.

Intotdeauna returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Disponibilitatea produselor

Este posibil ca produsele dorite de dvs sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia stocul sa se epuizeze. Daca din nefericire, acest lucru se intampla, veti fi anuntat imediat.

Obligatiile clientului

Clientul se obliga sa:

-           furnizeze informatii corecte si complete in momentul crearii contul, astfel incat sa putem onora comenzile fara probleme;

-          sa consulte tabelul de marimi inainte de a plasa comanda

-          ne contacteze in cazul returnarii unui produs;

-          plateasca transportul in cazul returnarii unui produs;

-          ne anunte urgent, cu cel putin o zi inainte de zilele de comanda, in cazul in care doreste sa anuleze comada.


AcasaAcasa

Top vanzari

No best sellers at this time